Två små tipsTvå av mina absoluta favoritprodukter, som egentligen borde vara ett måste för alla som har att göra med smink. Rengöringsvatten och en superåterfuktande & svalkande gel för ansiktet som råkar vara från Dior och kosta skjortan, men det är värt. I alla fall i min värld ;) 

Men håll med om att det är ´hyfsat´ svårt att lägga en perfekt makeup utan ren och återfuktad hy?! Tack & bra, då är vi överens.

En vanlig dagTrollar lite med färg & min bästa vän kakelplattan is the one and only att hålla reda på klet och smet :)FW by Berns

Det är alltid lika roligt att sminka på modeveckan, det är hett (bokstavligen), inspirerande, stressigt och alldeles, alldeles underbart... Bilder säger mer än ord, joråsåatt...Behind the scenes (är egentligen ett urlöjligt uttryck, men jag var tvungen, faktiskt) med Max Factor / Tomas Lenneryd team på modeveckan 2010


Låt mig tänka högt

Vårkänslorna sprudlar som adrig förr (möjligtvis förra våren, senast) och det är alltid kul, planering inför kommande plåtningar snurrar i huvudet. Det är också alltid kul!


Bland annat är det en kalender som ska plåtas och då är det alltså 12 nya bilder som kommer kunna beskådas av omvärlden, troligtvis mest på bilmeckar och raggarklubbar medmera, eftersom temat är pinup. Det vill säga metervis med eyeliner & sockersöta små kjolar, det kommer bli grymt.

Sen har jag en hippie / retro / flower-power plåtning som inte kommer bli annat än snyggt. Det går liksom inte att misslyckas med såna restriktioner.Och befinna mig på ÅC, varför finns det bara 24 timmar på ett dygn?

Jag bygger om hemsidan lite grann

Javisst, som ni kanske märker så är min hemsida under ombyggnad. Håll ut, jag ska försöka bemästra mina tekniska ofärdigheter och se till så att lisamarie.se blir finare och finare, fortare och fortare!/Marie


Fashion      
Scandinavian Tattoo Magazine (Cover & Editorial)


Stockholmstreetstyle / City Stockholm


Stockholmstreetstyle / Alma


Stockholmstreetstyle


Stockholmstreetstyle
Michelle Meadows


Michelle Meadows


Michelle MeadowsCommercial


Pocketförlaget


Pocketförlaget


Pocketförlaget
Aveqia


Aveqia


AveqiaAlgapan


Algapan
Portrait


Close Up Magazine
Algapan
StockholmstreetstyleInfo

Professional makeupartist Lisa Marie Bjerkevall from Stockholm

Contact / booking:
PHONE +46 (0)709 708 852
EMAIL mariebjerkevall@hotmail.com


Customers:
Algapan
Aptit Stockholm
Berns, Fashion Week / Fashion Rocks
Franks Advokatbyrå
Glitter
Goldwell
KICKS Magazine
Klick & Sofis Mode Sommarturné (Max Factor)
Kontrast Stockholm
Max Factor
Modemässan Sickla
Nivea
Pocketförlaget
Scandinavian Tattoo Magazine
Specsavers
Stockholmstreetstyle
SVT

etcRSS 2.0