Giftastider!Dags att planera ditt bröllop?
Behöver du boka makeupartist?; klicka dig vidare under Info så har du mina kontaktuppgifter där.

I god tid innan bröllopet bokar vi in en provmakeup där jag ger dig rådgivning och lägger en makeup som vi kommer fram till gemensamt. Du får även tips & råd om hur du på bästa sätt sköter om din hy fram till bröllopsdagen! (...och efter! ;))


Brudmakeup (provmakeup ingår) 2000 kronor
Tärna 1000 kronor /per tärna
Make 500 kronor


För att få en vacker helhet vid altaret rekommenderar jag att även låta dina tärnor få både makeup och håruppsättning inbokad. Även din make kan få putsas till om så önskas!


Paret Slotte på båda bilderna

Jag samarbetar med frisör/hårstylist för bruduppsättningar, har även kontakt med nagelterapeut om du önskar fixa dina naglar. Föreviga din bröllopsdag genom att anlita en professionell fotograf - kontakta mig för vidare priser & uppgifter.


Så länge - lycka till med fortsatta planeringen av din stora dag! Hoppas vi hörs!

Grooming

har precis gjort ett jobb med rockiga Linda där jag sminkade för omslag och artikel inuti tidningen Close Up. bilder och avslöjande om vem som hamnar på förstasidan avslöjar jag först när tidningen kommer ut. men det var en kille och jag kan passa på att berätta lite om förberedelser på killar som inte ska se så stylade ut inför fotografering, även kallat grooming.

det viktigaste är att sminka så att det ser osminkat ut, lättare sagt än gjort faktiskt. börja med peeling för att få bort torra partier, lägg sen en återfuktande hudkräm. applicera en naturlig foundation för att jämna till hudtonen och matta ner med löspuder. framhäv ögonen med en brun, torr fransmarkering (ingenting som syns för blotta ögat egentligen, men den markerar ögat utan att ge en sminkad look). jämna till & fyll i ögonbryn och eventuell skäggväxt med skugga i passande färg och kamma stråna på plats. läppbalsam.

naturligt fräsch karl framför linsen, yeyyy!

#BAS

kan passa på att berätta några bas-hemligheter här på bloggen. jag älskar att lägga bas. jag kan lägga nästan hur mycket tid som helst på att bara lägga en bas, bara för att basen är grunden till allt. utan en perfekt bas spelar det ingen roll hur duktig man är på att skugga ögonen eller lägga perfekta läppar.


highlighter och dust är dom perfekta "verktygen" för att framhäva vackra ansiktsdrag.

man kan med fördel blanda i lite glittrig lösögonskugga i en flytande highlighter för att få till extra skimmer! arbeta in highlighter på kindben, käkben, haka, näsa, panna, tunnt längs överläppen, under & över ögonbrynen för att visuellt framhäva drag.

dustskuggan (solpuderfärgad alternativt gråbrun skugga eller kombinera/alternera dessa två färger beroende på vad man vill ha för resultat) läggs under kindbenen & käkbenen, tinningar, längs hårfästet, och vid båda sidor av näsbenet för att få en optisk "förminskning/intryckt" struktur & samtidigt framhäva highlightern ännu lite mer.

tadaa! nu har du format fram en stark & vacker benstruktur! prova att mixtra med highlighter & dustning för att få till det resultat du vill ha! eller rättare sagt, för att få fram den ansiktsform/struktur du önskar! lovely! ♥

gorgeous bohemian stylemakeup & hår: marie bjerkevall
modell: sara jonsson
fotograf: ann kykyri
sidan är under konstruktioninom sin tid dyker min nya, fräscha hemsida upp här på samma adress! håll ut! ♥


sotning mitt på vårenen spontanplåtning där jag lekte med svart, rosa & purpur på min rockiga syster. tycker det klär henne, gillar att en dreadlock tittar fram lite blygt från höger:

fotograf: ann kykyri


RSS 2.0