#BAS

kan passa på att berätta några bas-hemligheter här på bloggen. jag älskar att lägga bas. jag kan lägga nästan hur mycket tid som helst på att bara lägga en bas, bara för att basen är grunden till allt. utan en perfekt bas spelar det ingen roll hur duktig man är på att skugga ögonen eller lägga perfekta läppar.


highlighter och dust är dom perfekta "verktygen" för att framhäva vackra ansiktsdrag.

man kan med fördel blanda i lite glittrig lösögonskugga i en flytande highlighter för att få till extra skimmer! arbeta in highlighter på kindben, käkben, haka, näsa, panna, tunnt längs överläppen, under & över ögonbrynen för att visuellt framhäva drag.

dustskuggan (solpuderfärgad alternativt gråbrun skugga eller kombinera/alternera dessa två färger beroende på vad man vill ha för resultat) läggs under kindbenen & käkbenen, tinningar, längs hårfästet, och vid båda sidor av näsbenet för att få en optisk "förminskning/intryckt" struktur & samtidigt framhäva highlightern ännu lite mer.

tadaa! nu har du format fram en stark & vacker benstruktur! prova att mixtra med highlighter & dustning för att få till det resultat du vill ha! eller rättare sagt, för att få fram den ansiktsform/struktur du önskar! lovely! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0